Acente Araştırmaları

İndanet Acenteler Araştırmaları

Ülkemizde faaliyet gösteren sigorta acentelerinin ve brokerlerin yapısını, sektördeki konumlarını, demografik özelliklerini,üretim katkılarını ve segmentasyon özelliklerini belirlemek üzere her yıl yenilenen geniş ve dar kapsamlı raporlar üretmektedir.


Network Danışmanlık acenteler araştırmalarına 2012 yılında ‘’ Sigorta Sektörü Acenteler Araştırması Volume 1 adıyla başlatmış ve bugüne kadar her yıl yenilenen araştırmalar ile sektöre farklı boyutlarda araştırma raporları ile katkıda bulunmaktadır.


İndanet Acente Raporları sigorta sektörüne bölge il ve ilçe bazında acentelerin segmentasyonuna yönelik demografik özellikleri bir çok farklı kaynaktan derlediği bilgilerle sunarak sigorta sektörüne hedefe yönelik işbirlikleri yapabilmek için kolaylık sağlamaktadır.


Elementer branşlar, sağlık branşı, hayat ve Bes branşlarında faaliyet gösteren aracıların bölgeler iller ve ilçeler bazında aldığı pozisyon ve katkıları bazında segmente edilmesi için gerekli araştırmalar dar ya da geniş ölçekli olarak gerçekleştirilerek sektöre sunulmaktadır.


Image
Image